Croque Monsieur

1 persoon

bereidingstijd 15 minuten

 

Ingrediënten
 

  • 100 gram belegen kaas

  • scheutje room

  • peper/ zout

  • twee plakken ham, bijvoorbeeld schouderham

  • 20 gram boter

  • ras

 

Bereidingswijze

 

Stap 1: Begin met het verwarmen van de oven op 210 graden.

Stap 2: Smelt dan boter in een pannetje of in de magnetron en smeer dit op de boterhammen.

Stap 3: Rooster de boterhammen in de oven tot ze goudbruin zijn. Dit duurt ongeveer tien minuten.

Stap 4: Rasp ondertussen de kaas en meng met een scheutje room. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 5: Doe een plak ham op de boterhammen en vervolgens het kaasmengsel. Laat wat over voor de bovenkant.

Stap 6: Doe de andere boterham erop en doe de rest van het kaasmengsel bovenop de boterham. Zet dan de croque monsieur in de oven.

Stap 7: Haal de croque monsieur eruit wanneer deze goudbruin is. Maak weer af met peper en zout.