
Croque Monsieur
1 persoon
bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
-
100 gram belegen kaas
-
scheutje room
-
peper/ zout
-
twee plakken ham, bijvoorbeeld schouderham
-
20 gram boter
-
ras
Bereidingswijze
Stap 1: Begin met het verwarmen van de oven op 210 graden.
Stap 2: Smelt dan boter in een pannetje of in de magnetron en smeer dit op de boterhammen.
Stap 3: Rooster de boterhammen in de oven tot ze goudbruin zijn. Dit duurt ongeveer tien minuten.
Stap 4: Rasp ondertussen de kaas en meng met een scheutje room. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5: Doe een plak ham op de boterhammen en vervolgens het kaasmengsel. Laat wat over voor de bovenkant.
Stap 6: Doe de andere boterham erop en doe de rest van het kaasmengsel bovenop de boterham. Zet dan de croque monsieur in de oven.
Stap 7: Haal de croque monsieur eruit wanneer deze goudbruin is. Maak weer af met peper en zout.